LAWATAN MAJLIS DAERAH LENGGONG

𝐋𝐀𝐖𝐀𝐓𝐀𝐍 𝐌𝐀𝐉𝐋𝐈𝐒 𝐃𝐀𝐄𝐑𝐀𝐇 𝐋𝐄𝐍𝐆𝐆𝐎𝐍𝐆

13 JUN 2023 (SELASA) – MPM berbesar hati menerima lawatan daripada Majlis Daerah Lenggong (MDL) ke Majlis Perbandaran Manjung yang diketuai oleh Tuan Muhammad Khairul Ameer Abbas, Setiausaha Majlis Daerah Lenggong

Lawatan ini juga dijadikan sebagai platform untuk berkongsi cara dan pengalaman berkaitan amalan terbaik dalam pelaksanaan dan pembudayaan inovasi dan KIK. Lawatan ini telah diadakan di Dewan Permai, MPM pada jam 10.00 pagi. Semasa lawatan ini, MDL telah diberi sesi taklimat yang telah disampaikan oleh Encik Mohammad Sobbri Zulkfely, Champion Dokumentasi Inovasi dan KIK serta Encik Muhammad Khamimi Mohd Idris, Champion Inovasi dan KIK.

Untuk makluman, MPM telah memperoleh Anugerah Emas 3 Bintang dalam Konvensyen ICC/KIK Malaysia 2022 : Road To Beijing ICQCC Siri 2 Peringkat Kebangsaan pada 21 Mac lalu dan akan bertanding ke Beijing, China pada Oktober 2023.

Semoga apa yang telah dikongsikan semasa taklimat ini memberi manfaat kepada kedua-dua belah pihak untuk sama-sama mewujudkan pemikiran warga kerja yang berinovasi dan berpandangan jauh.