KENYATAAN TAWARAN TENDER MPM JKP: LAMAN 2 DARI 2

Kontraktor dinasihatkan untuk membuat pendaftaran lebih awal di Kaunter Perkhidmatan Pelanggan, Majlis Perbandaran Manjung iaitu Sebelum Tarikh Mula Penjualan  Dokumen Tender untuk mengelakkan kelewatan pembelian dan penghantaran Dokumen Tender.

Dokumen Tender hanya dijual kepada kepada Syarikat yang sah yang menunjukkan Sijil Kementerian Kewangan Malaysia bertaraf BUMIPUTERA sahaja. Wakil Syarikat tidak dibenarkan. Pendaftaran boleh dibuat melalui https://forms.gle/AwykNmZppvnCgPxq6 atau scan barcode ini;

KENYATAAN TAWARAN TENDER MPM JKP

Sebarang pertanyaan boleh hubungi  Encik Nurul Hafizal bin Abdul Manap  Bahagian Teknologi Maklumat, Jabatan Khidmat Pengurusan di talian 05-6898822/23.

Bayaran dokumen tawaran hendaklah dibuat dalam bentuk TUNAI SAHAJA di kaunter bayaran Majlis Perbandaran Manjung (bayaran tidak akan dikembalikan).

Majlis Perbandaran Manjung tidak terikat untuk menerima tawaran yang terendah atau mana-mana tawaran.  Pihak Majlis juga tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang dokumen tender yang tidak terdapat di dalam Peti Tender setelah Peti Tender dibuka.

Bukti penghantaran bukan bukti penerimaan.

Sila rujuk Laman Web : www.mpm.gov.my

 

YANG DIPERTUA,

MAJLIS PERBANDARAN MANJUNG,

PERAK DARUL RIDZUAN

 

Attachments:

📄 tender_jkp.pdf

Tender Ref:

MPM JKP 400-10/2/44

Tender Closing Date:

Selasa, 20 Oktober 2020

Pages: 1 2