5.Bayaran dokumen adalah secara TUNAI SAHAJA dan tidak akan dikembalikan.

6.Kontraktor dinasihatkan membuat lawatan tapak terlebih dahulu bagi memastikan nilai harga yang ditawarkan bersesuaian dan kompetetif. Harga tawaran adalah muktamad.

7.Dokumen tawaran yang diterima selepas masa yang ditetapkan atau yang tidak lengkap akan ditolak. Dokumen Sebut Harga juga tidak akan dikeluarkan selepas tempoh di atas. 

8.Majlis Perbandaran Manjung tidak terikat untuk menerima mana-mana tawaran. Pihak Majlis juga tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang dokumen sebut harga yang tidak terdapat di dalam Peti Tawaran setelah ia dibuka.

9.Bagi pencegahan penularan wabak Covid–19 sepanjang tempoh Endemik, kontraktor yang hadir bagi penyerahan Dokumen Sebut Harga amatlah digalakkan memakai pelitup muka dan mengamalkan penjarakan sepanjang tempoh urusan dijalankan. Pihak Majlis tidak bertanggungjawab sekiranya pihak kontraktor gagal untuk mematuhi arahan semasa dari Majlis Keselamatan Negara (MKN).

10.Pihak Urusetia Perolehan Majlis Perbandaran Manjung boleh dihubungi melalui alamat emel berikut; Email : jprmpmanjung@gmail.com bagi masalah teknikal dokumen yang diedarkan atau dail No telefon pejabat 05-6898800 dan sambungan mengikut jabatan berkaitan untuk sebarang pertanyaan mengenai perincian dokumen sebut harga berkenaan. 

Yang Dipertua 

Majlis Perbandaran Manjung

lampiran

1. KENYATAAN TAWARAN SH IKLAN 09 – 17 NOV 2022

Pages: 1 2 3 4