JADUAL TAWARAN IKLAN

RINGKASAN JUMLAH TAWARAN BAGI SESI INI

Tawaran Kod KKM          –  Jabatan Kejuruteraan Dan Penyelenggaraan (2 Tajuk)

  1. TAWARAN JABATAN KEJURUTERAAN & PENYELENGGARAN (JKJ) – CIDB
BILBUTIRAN TAWARAN/ RUJUKAN SEBUT HARGAKOD BIDANG / GRED / PENGKHUSUSANHARGA DOKUMEN SENASKAH (RM)
1.MEMBINA TANDAS DAN SURAU DI TELUK BATIK DAN KERJA-KERJA BERKAITAN UNTUK MAJLIS PERBANDARAN MANJUNG MPM JKJ / SH / BGN NO.2 / 2023CIDB, GRED G2, CE21 dan B0450.00
2.MEMBINA ARENA BERBUMBUNG DAN PINTU GERBANG SERTA KERJA-KERJA BERKAITAN DI DATARAN BERUAS UNTUK MAJLIS PERBANDARAN MANJUNG MPM JKJ / SH / BGN NO.3 / 2023CIDB, GRED G2 CE21 dan B0450.00

PENGUMUMAN

  1. Untuk makluman sebelum pembelian Dokumen Sebut Harga dilakukan, kontraktor / pembekal yang berminat dan belum mendaftar dengan Majlis Perbandaran Manjung dikehendaki mendaftar maklumat syarikat melalui pautan yang diberikan terlebih dahulu atau dengan mengimbas QR code ini.
KENYATAAN SEBUT HARGA MPM TARIKH TUTUP: 6 JUN 2023

2. Hanya penama / pemilik yang sah sahaja seperti dalam sijil perakuan pendaftaran boleh membuat pembelian.  Pihak urusetia berhak menolak sekiranya didapati maklumat tersebut palsu.

3. Dokumen Meja Tawaran boleh disemak di ruang legar, Kaunter Perkhidmatan Pelanggan, Majlis Perbandaran Manjung mulai 29 MEI 2023 hingga 02 JUN 2023.

4. Semasa pembelian Dokumen Sebut Harga, kontraktor hendaklah mengemukakan SIJIL ASAL (untuk pengesahan) dan SALINAN FOTOSTAT sebanyak satu (1) salinan (tidak dikembalikan). Dokumen-dokumen adalah seperti berikut:

a. Salinan Perakuan Pendaftaran Kontraktor dari CIDB – Bagi Tajuk CIDB

b. Salinan Sijil Perolehan Kerja Kerajaan (SPKK) dari CIDB ;

DAN

c. Salinan Perakuan Pendaftaran Borang D (Perakuan Pendaftaran) atau Borang E (Perakuan PembaharuanPendaftaran), Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) bagi Syarikat Enterprise; lengkap bersama senarai nama pemilik.

5. Bayaran dokumen adalah secara TUNAI SAHAJA dan tidak akan dikembalikan.

6. Kontraktor dinasihatkan membuat lawatan tapak terlebih dahulu bagi memastikan nilai harga yang ditawarkan bersesuaian dan kompetetif. Harga tawaran adalah muktamad.

7. Dokumen tawaran yang diterima selepas masa yang ditetapkan atau yang tidak lengkap akan ditolak.  Dokumen Sebut Harga juga tidak akan dikeluarkan selepas tempoh di atas. 

Pages: 1 2 3