MENU

MAJLIS PERBANDARAN MANJUNG

JALAN PINANG RAJA

32040 SERI MANJUNG

PERAK DARUL RIDZUAN

 1. Tawaran adalah dipelawa kepada kontraktor-kontraktor yang berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia di bawah kod bidang seperti jadual di bawah yang masih sah dan dibenarkan membuat tawaran buat masa ini, mempunyai pengalaman, kewangan yang kukuh dan stabil bagi melaksanakan kerja-kerja berikut :-

 

  HARI

  WAKTU OPERASI KAUNTER ONE SERVE,

  MAJLIS PERBANDARAN MANJUNG

   

  ISNIN – KHAMIS

   

  8.15 pagi –1.00 petang

   

  2.15 petang – 4.15 petang

  JUMAAT

   

  8.15 pagi – 12.00 tengahari

   

  2.45 petang – 4.15 petang

   

  Dokumen Sebut Harga tidak akan dijual atau dikeluarkan selepas tempoh di atas

  1. Sila bawa Sijil Asal Pendaftaran Kementerian Kewangan mengikut kod bidang dan salinan fotostat bersama cap syarikat semasa pembelian Dokumen Sebut Harga.
  2. Sebelum pembelian Dokumen Sebut Harga dilakukan, Syarikat yang belum berdaftar dengan Majlis Perbandaran Manjung dikehendaki mendaftar terlebih dahulu di Kaunter One Serve, Majlis Perbandaran Manjung bagi mendapatkan No. ID Pembekal Majlis Perbandaran Manjung. Syarikat dinasihatkan untuk membuat pendaftaran lebih awal iaitu sebelum Tarikh Mula Penjualan Dokumen Sebut Harga bagi mengelakkan kelewatan pembelian Dokumen Sebut Harga yang mana dikhuatiri akan menyebabkan kelewatan penghantaran Dokumen Sebut Harga.
  3. Dokumen Sebut Harga yang telah lengkap diisi hendaklah dimasukkan ke dalam Peti Tawaran yang disediakan di Kaunter One Serve, Majlis Perbandaran Manjung, Jalan Pinang Raja, 32040 Seri Manjung, Perak Darul Ridzuan, pada atau sebelum jam 12.00 tengahari pada 11 Disember 2018. Dokumen tawaran yang diterima selepas masa yang ditetapkan atau yang tidak lengkap akan ditolak.
  4. Bayaran Dokumen tidak akan dikembalikan
  5. Majlis Perbandaran Manjung tidak terikat untuk menerima tawaran terendah atau mana – mana tawaran.

  Yang Dipertua,

  Majlis Perbandaran Manjung,

  Jalan Pinang Raja,

  32040 Seri Manjung,

  PERAK DARUL RIDZUAN.

  Tender Ref: 
  MPM JKP / SH / 10 / 2018
  Tender Closing Date: 
  Selasa, 11 Disember 2018